top of page

Syystreffeillä viihdyttiin


Iloinen puheensorina täytti jälleen monarin, kun Punaisen Ristin Puolangan osasto järjesti lauantaina Syystreffit nyt jo kolmatta kertaa. Voidaankin puhua vakiintuneesta syystapahtumasta ja tämänvuotisten treffien perusteella perinne tulee jatkumaan myös tulevina vuosina.

Treffeille tultiin paitsi tapaamaan muita puolankalaisia, myös tutustumaan SPR:n Puolangan osaston toimintaan ja aktiivitoimijoihin.

Tälläkin kertaa osaston vapaaehtoiset olivat koristelleet salin syksyn värein ja myös valmistaneet kaiken tarjoillun. Kahvi ja tee sekä vastapaistetut vohvelit ja muu pikku purtava tekivätkin kauppansa. Kaikki tarjoiltu oli toki maksutonta kuten on Punaisen Ristin tarjoama apukin aina kaikille avustettaville.

Kauniista ulkoilusäästä huolimatta osa kävijöistä viihtyi treffeillä pidempään ja kun pieni tankkaus oli suoritettu, niin saattoihan sitä jatkaa ulkoilua sitten uudella innolla.

Treffeillä tavattiin tuttuja ja hiukan tuntemattomampiakin, annettiin vertaistukea ja kuunneltiin, millaisin ajatuksin mennään kohti syksyä ja edessä olevaa talvea.

Syystreffitunnelmia enemmän 11. syyskuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Johan Heino

132 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page