top of page

Rakennusliike Saraste entisöi entisen Köngäsbaarin olohuonetilaksi


Rakennusliike Saraste on Joukokylästä käsin toimiva rakennusalan yritys, joka tarjoaa monipuolisia rakennuspalveluita lähialueelle ja tarvittaessa kauemmaksikin.

Yrittäjä Anttoni Sarasteella on kokemusta monenlaisista rakennustavoista sekä käytännön töistä. Hän tekee työsuorituksia sokkelista vesikattoon ja perinnerakentamisesta uusimpiin innovaatioihin.

Kajaanintiellä 1960-luvun alkupuolelta vuoteen 1971 toiminut Köngäsbaari muuttui täysin, kun Anttoni Saraste ryhtyi entisöimään Parkkisen talossa toiminutta baaritilaa alkuperäisen tarkoitukseen ja kuntoon. Tila oli alkujaan tehty pirtiksi, jossa toimi kymmenisen vuotta baarikin.

Anttonin vaimo Janina on opiskellut hoitoalalle, mutta halusi päästä vuorotöistä pois päivätöihin. Hän aloitti työt Rakennusliike Sarasteessa, joten työpäivät ovat kuluneena kesänä sujuneet sisätöissä aviomiehen työkaverina ja monina aikaisempina kesinä muun muassa ulkomaalaustöissä.

- Meillä on ollut tänä kesänä keväästä asti koko ajan erilaisia rakennustöitä Puolangalla, Anttoni kertoi.

- Meiltä onnistuvat kaikki sisäremontit, ulkorakennustyöt, entisöinnit, peruskorjaukset, kattoremontit ja uudisrakentaminen. Tämän jälkeen siirrymme heti asuintalon laajennustöihin. Rakennustöitä voi tehdä ympäri vuoden, mutta eniten töitä teetetään kesäisin, Anttoni Saraste kertoi.

Lue enemmän 18. syyskuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Rauni Räisänen


210 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page