top of page

Ensimmäiset mökkiläisminimessut näyttivät mökkiläistapahtuman tulevaisuuden suunnan


Puolangan kunta järjesti lauantaina perinteisen mökkiläistapahtuman ei niin perinteisellä kaavalla. Koulun ruokala ja muutama luokka oli muutettu messualueeksi. Tänä vuonna pitkien puheiden kuuntelun sijaan mökkiläiset saattoivat rennosti oleskellen keskustella toisten mökkiläisten, kunnan edustajien ja yrittäjien kanssa niiden omilla pisteillä. Toki luvassa oli myös kahvittelua ja pientä purtavaa.

Minimessut olivat saaneet liikkeelle noin sata mökkiläistä. Heiltäkin tuli hyvää palautetta minimessumuotoisesta tapahtumasta. Yksi kävijöistä oli Sirkka Kaikkonen. Hänellä on ollut 1970-luvulta lähtien mökki Kongasjärvellä.

- Monta vuotta sitten olen ollut näissä mökkiläisten tapahtumissa. Luulin, että täällä on puheita, mutta sitten ymmärsin tämän ajatuksen. Tämä on todella hyvä, kun voi mennä juttelemaan. Parempi näin, Kaikkonen kommentoi.

Elinkeinopäällikkö Heikki Kanniainen on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa mökkiläisminimessuja. Hän kertoi, että oli tullut esiin tarve uudistaa tapahtumaa ja pohdinnan jälkeen muodostui ajatus mökkiläisminimessusta, jossa pääsee rennosti juttelemaan. Kanniainen oli tyytyväinen toteumaan ja se antaa hänestä eväitä ensi vuodelle lähteä kasvattamaan messuja.

- Minusta tämä näin pilottimessuksi onnistui ihan hyvin. Ensi vuonna voidaan jatkaa samalla mallilla ja vähän kehittää, Kanniainen kertoi.

Mökkiläisminimessuista enemmän 10. heinäkuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen

178 katselukertaa0 kommenttia

コメント


bottom of page